Search

[SWE] Company & Co. rekryterar PHD’s Digital Lead​

Byrån Company & Co. rekryterar Adam Tan till rollen som Media Strateg.Adam Tan har spenderat de senaste tre åren på PHD med kunder som Trygg-Hansa och Volkswagen Group. Adam startar sin tjänst i januari och kommer jobba både mot befintliga kunder och byråns egna varumärken.


- När dagens konsumenter exponeras för alltmer marknadsföring blir analys och kreativt utförande, kopplade till en tydlig varumärkesstrategi viktigare än någonsin. Att då få möjlighet att vara del av ett erbjudande som utgår ifrån synergierna mellan de olika disciplinerna, snarare än verkar inom en av dem, känns både spännande för min personliga utveckling och rätt i tiden för marknadsföring över lag. Hos Company & Co. tror jag mig kunna ta del av verklig innovation av mitt fält, en större utmaning och motivator skulle jag inte ens kunna drömma om, berättar Adam.


Company & Co. ser rekryteringen som en naturlig utveckling av byråns erbjudande, att hjälpa utmanar-varumärken att överlista sina respektive marknader.


- Det blir allt viktigare att mediastrategi lever i symbios med strategi och det kreativa, det är för ofta kampanjer är skapta utan en definierad mediastrategi. Vi kommer istället inkludera mediastrategi tidigt i processen och erbjuda kampanjer där allt är skapat mot optimerade och oberoende medieval. Adam är den perfekta personen för att leda det jobbet hos oss, säger Oscar.

​Press Room     Privacy Policy     Terms & Condition     Cookies Policy

© 2019 by Company & Co. Advertising AB, Kindstugatan 4, 111 31 Stockholm, Sweden